top of page
Ler under en forelesning

Du og jeg og ADHD

grunnkurs i å ta vare på parforholdet når en eller begge har ADHD.

ADHD samlivskurs i Bergen

Har ADHD påvirket ditt kjærlighetsliv og forholdet ditt? Ønsker du å forstå hvordan ADHD kan påvirke kommunikasjon, samarbeid og intimitet i et parforhold? Da inviterer vi deg og din partner til å delta på samlivskurset "Du og jeg og ADHD" – en mulighet til å styrke forholdet og finne felles veier til suksess.

Hvem passer kurset for?

Vårt kurs er utviklet spesielt for par hvor en eller begge har ADHD, og vi fokuserer på å bygge en sterk forståelse og mestring av de unike utfordringene som kan oppstå. Enten dere nylig har fått diagnosen eller har levd med ADHD en stund, vil dette kurset gi dere verktøy, innsikt og fellesskap for å navigere suksessfullt gjennom samlivet.

Hva kan dere forvente av samlivskurset

 • Innsikt og forståelse: Våre erfarne terapeuter vil gi dere en dypere forståelse av ADHD og hvordan det kan påvirke parforholdet. Lær om vanlige utfordringer knyttet til kommunikasjon, impulskontroll og organisering, og oppdag strategier for å møte dem.
   

 • Kommunikasjon og samarbeid: Lær effektive kommunikasjonsverktøy som hjelper dere å uttrykke behov, håndtere konflikter og styrke samarbeidet. Oppdag hvordan dere kan skape en støttende og balansert dynamikk i forholdet deres.
   

 • Intimitet og nærhet: ADHD kan påvirke intimiteten i et forhold. Kurset vil gi dere verktøy for å forstå og håndtere utfordringer knyttet til impulsivitet, distraksjon og hyperaktivitet. Lær hvordan dere kan gjenoppbygge og styrke den følelsesmessige og fysiske nærheten mellom dere.
   

 • Støtte og fellesskap: På kurset vil dere møte andre par i lignende situasjoner. Del erfaringer, støtt hverandre og bygg et nettverk av støttende venner. Dere vil oppdage at dere ikke er alene og at andre også har lignende utfordringer.
   

 • Praktiske verktøy for håndtering: Kurset gir dere konkrete verktøy og strategier for å takle utfordringer i hverdagen. Lær om organisering, tidsstyring og balanse mellom arbeid og familieliv.

Therapy Session

Samlivskurset "Du og jeg og ADHD" er en unik mulighet til å styrke og berike forholdet deres til tross for utfordringene knyttet til ADHD. Meld dere på nå og ta det første skrittet mot et mer harmonisk og tilfredsstillende samliv!

par

Samlivskurset har fem kapitler

 1.  Om ADHD og parforhold
   

 2. Hva gjør parforhold gode?

 3.  Hvordan dyrearven vår fører oss inn i konfliktdanser

 4.  Sex og ADHD

 5.  Du og jeg og forskjellene mellom oss

Grunnregler

For å skape trygge rammer, praktiserer vi noen grunnregler for kurset:

 • Ingen trenger å dele erfaringer med andre par. Om dere velger det, vær oppmerksom på å ikke utleve partneren på måter partneren ikke aksepterer. Snakk eventuelt med partneren før dere velger å fortelle.

 • Hvis din partner betror seg om sårbare eller vanskelige ting til deg på kurset – ikke bruk disse betroelsene mot din partner på et senere tidspunkt.

 • Vi gjør oppmerksom på at vi har felles taushetsplikt overfor det som kommer fram når par deler erfaringer, enten i pauser eller i plenum. 

Hva kurset ikke dekker

Kursledere rekker ikke å praktisere terapi, det vil si å gå dypt og grunnleggende inn i hvert par sine utfordringer. Hvis dere i løpet av kurset føler at det kunne vært nyttig å få mer målrettet og tilrettelagt veiledning med på veien videre, anbefaler vi å ta kontakt med oss via epost eller telefon.

Priser, påmelding og betingelser

Kursavgiften er kr. 3900,- per par

Kursmateriell er kr. 900,- per par 

Totalt per par: kr. 4800,-

Kursavgiften betales via fakturering over 2 terminer:

1. termin - kr. 2400 betales 4 uker før kursstartdato

2. termin - kr 2400 betales 2 dager før kursstartdato 

For mer informasjon, kontakt oss på post@kalfaretfamilieterapi.no,
kontaktskjema eller tlf.


Påmelding er bindende, men det er mulig å bytte kursdato hvis det ikke passer å delta på det kurset kursdeltaker er påmeldt. Faktura sendes på e-post før kursstart. 


Vi gjør oppmerksom på at kurset holdes med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. Vennligst meld deg på så snart som mulig for å sikre gjennomføringen av kurset. Takk for din forståelse.

Kursdatoer

Kurset er fordelt over 5 uker med varighet 2 timer hver onsdag i følgende perioder:

A) 04.09, 11.09, 18.09,  25.09,  02.10.2024 kl 18:00 - 20:00 Sted: Legenes hus, Kalfarveien 37

B) 16.10,  23.10,  30.10,  06.11,  13.11.2024 kl 18:00 - 20:00 Sted: Legenes hus, Kalfarveien 37

C) 22.01,  29.01,  05.02,  12.02,  19.02.2025 kl 18:00 - 20:00 Sted: Legenes hus, Kalfarveien 37

Påmelding - ADHD samlivskurs

Ta skrittet mot et bedre samliv i dag! Meld dere på Bufferkurs og oppdag hvordan dere kan takle forskjeller på en måte som styrker deres forhold.

Looking Up
Velg ønsket kursperiode

Takk for din henvendelse!

bottom of page