top of page
Sitter på sofaen

Individuell terapi

Jobb med deg selv og dine følelser

Individuell terapi i Bergen \online

Individuell terapi er et populært tilbud hos oss i Kalfaret Familieterapi. Du kan besøke oss etter avtale i vårt sjarmerende kontor sentralt i Bergen, eller be om en digital konsultasjon.

Noen kunder liker å flekse på online og fysiske møter ut ifra hva som passer hverdagen deres best. Vi er fleksibel så du enklest kan få den hjelpen og veilendingen du behøver.

Hva er individuell terapi?

Individuell terapi er en form for terapi som fokuserer på å hjelpe deg å takle utfordringene du står overfor på en individuell basis. Det er en trygg og konfidensiell plass hvor du kan snakke åpent om dine bekymringer og utfordringer. Vår individuelle terapi tilnærming er tilpasset dine unike behov, utfordringer og mål.

Hos oss vil du jobbe med en profesjonell terapeut som vil hjelpe deg med å identifisere problemene dine og utvikle effektive strategier for å takle dem. Vi kan hjelpe deg med alt fra fastlåste konflikter, dårlig kommunikasjon, kjærlighetssorg, stress og utbrenthet til traumer og selvfølelse.

Vi er opptatt av å skape et trygt og støttende miljø der du kan snakke åpent og ærlig om dine bekymringer. Våre terapeuter har lang erfaring og har hjulpet mange klienter med å takle utfordringene i livet. Vi er her for å støtte deg på veien til bedre helse, velvære og livskvalitet. Book en time hos oss i dag og la oss hjelpe deg på vei til en bedre fremtid.

Hvordan fungerer individuell terapi?

Individuell terapi handler om å jobbe direkte med en profesjonell terapeut for å takle utfordringene du står overfor. Enten du vil ha hjelp til en enkelthendelse eller ønsker litt lengre hjelp over flere sesjoner, så kan vi tilpasse terapien etter dine behov.

Du kan velge om du vil ha terapitimene i våre sjarmerende kontor lokaler eller gjennom video online. Terapeuten vil hjelpe deg å identifisere problemene dine og utvikle effektive strategier for å takle dem. Av og til kan det også bare være godt å få delt tanker og erfaringer med en nøytral part.

Vårt mål er å lytte og gi deg verktøyene du trenger for å takle utfordringene i livet, og å hjelpe deg på veien til bedre mental helse og livskvalitet. Så hvis du trenger hjelp til å takle fastlåste konflikter, dårlig kommunikasjon, kjærlighetssorg, stress, utbrenthet, eller kanskje trenger hjelp etter en traume, så er individuell terapi en god vei å gå.

Therapy Session

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr hjelp til å takle ulike utfordringer og problemer som kan oppstå i livet. Dersom du føler at du står fast i en fastlåst konflikt, har dårlig kommunikasjon med en partner, barn eller andre familiemedlemmer, eller opplever at du er mindre verdt i forholdet, kan vi hjelpe deg med å finne veien videre. Vi kan også støtte deg hvis du opplever kjærlighetssorg, redsel for ensomhet, stress eller utbrenthet.

Vi er her for å hjelpe deg å gjenopprette selvfølelsen og finne veien videre etter traumatiske opplevelser. Vårt mål er å gi deg de verktøyene du trenger for å håndtere utfordringene du står overfor og å hjelpe deg med å komme videre på en positiv måte. Hos oss vil du finne støtte, veiledning og en trygg plass å snakke om det som bekymrer deg.

Typiske situasjoner kunder booker timer for:

  • fastlåste konflikter

  • dårlig kommunikasjon med partner, barn eller andre familiemedlemmer

  • opplevelse av å være mindre verdt i forholdet

  • kjærlighetssorg, redsel for ensomhet

  • stress

  • utbrenthet

  • selvfølelse

  • traume

 

Hva koster individuell terapi?

Våre terapitimer varer i 60 minutter. Prisene varierer ut ifra om man ønsker terapi online eller på vårt kontor i Bergen.

Pris kontor:    kr 990

Pris online:     kr 890

Kontakt oss for time

Ta første steget for en bedre hverdag

Looking Up

Takk for din henvendelse!

bottom of page