Image by Lauren Mancke

Parterapi

Ønsker dere å jobbe med parforholdet?

Hvorfor parterapi?

Du vil ha ekteskapet ditt tilbake ... den gnisten, din beste venn, din lagkamerat i livet.
 

I begynnelsen av ekteskapet ønsket du å tilbringe hvert minutt sammen. Hvor ble det av?

Det er karrierer og barn og alle livets stress som ikke har gitt tid til å bare være et par eller fokusere på ekteskapet lenger. Du har ingen energi igjen å bruke på forholdet, men noe må endres.
 

Du føler deg motløs, sint, redd, håpløs ... som om det aldri vil bli slik det pleide å være, og noen ganger stiller du spørsmål ved om det noen gang var ment å være i det hele tatt.
 

Vi forstår hvordan det er å føle at du mistet alt du en gang hadde. Vi jobber med par som har disse problemene og forteller oss om og om igjen at forholdet deres ikke er hva det pleide å være, og de vet ikke hvorfor. Du er ikke alene.

Parterapi kan hjelpe for dette.

hva sier forskning?

I følge samlivsforsker Dr. John Gottman, venter et gjennomsnittspar 6 år før de får profesjonell hjelp fra en parterapeut. Seks år er ganske lang tid å være stresset over ekteskapet!

Ifølge forskning utført av american association of marriage and family therapists, fortalte 93 prosent av klientene at de hadde mer effektive verktøy for å håndtere forholdsproblemer etter å ha jobbet med en parterapeut.

Noen mennesker er interessert i parterapi for å proaktivt styrke deres partnerskap, andre kommer til parrådgivning fordi de har problemer i forholdet.

Dr._John_Gottman_123.jpg

Dr. John Gottman med sin kone, Dr. Julie Gottman

Hva tilbyr vi

Vi hjelper par i ulike situasjoner enten det være seg å finne “boblene” tilbake eller tyngre utfordringer i samlivet. Vår erfaring er at vedlikehold eller forebyggende parterapi har mye positivt ved seg.

Det er viktig å ta grep før brudd er et faktum. Parterapi anbefales for kjærestepar, samboere og ektefeller som har behov eller ønsker om å forbedre relasjonen mellom partene.

Det å forebygge kriser i parforholdet kan være en viktig investering ved å få hjelp til å forstå partneren, komme nærmere hverandre og til å håndtere konfliktsituasjoner på en positiv måte.

 

Vanlige grunner til å oppsøke parterepeut:

  • kommunikasjonsproblemer

  • utroskap

  • seksuelle vansker

  • pengekonflikter

  • problemer med å få barn eller blandede familier

  • sinne og eller forholdstoksisitet

  • rusmisbruk

 

Vi tilbyr gratis uforpliktende førstegangssamtale pr telefon eller i direkte samtale på vårt kontor inntil 30 minutter.

Hva koster parterapi?

 

Våre terapitimer varer i 60 minutter. Prisene varierer ut ifra om man ønsker terapi online, på vårt kontor i Bergen eller hjemme hos deg.

Par på bærbar PC

Online samtale

kr 990,-

307533658_169510752325853_2939358562351193424_n.jpg__nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc

I våre lokaler

kr 1150,-

Les mer

Det hvite trehuset

Hjemme hos deg

kr 1690,-

Les mer

Image by Kenny Eliason

Vi er her for deg

Det er ikke behagelig å gå rundt med vonde følelser eller tanker. Kontakt oss i dag eller avtal en time, så kan vi sammen finne ut hva som vil være best hjelp for dere.