top of page
Image by Lauren Mancke

Parterapi

Ønsker dere å jobbe med parforholdet?

Bygg et sterkt og varig parforhold

Har du og din partner kjent på konflikter som er vanskelige å løse? Har dere mistet gnisten og en følelse av samhørighet i parforholdet? — Da kan parterapi være løsningen!

Kalfaret familieterapi er et terapitilbud som tilbyr familie- og parterapi. Vårt mål er å hjelpe familier og par med å løse konflikter, styrke relasjoner og oppnå personlig vekst. Våre terapeuter har lang erfaring med å jobbe med familier og par og vi tilbyr en rekke forskjellige terapiformer som kan tilpasses den enkelte familie eller par.

 

Våre terapeuter har spesialisert seg på å hjelpe familier og par med å løse konflikter, styrke relasjoner og oppnå personlig vekst. De har erfaring med å jobbe med mange forskjellige problemstillinger, som for eksempel kommunikasjon, konfliktløsning, stresshåndtering, selvfølelse og selvtillit.

Vi jobber hardt for å sikre at alle føler seg sett og hørt, og at alle får muligheten til å uttrykke sine tanker og følelser. Vårt mål er å hjelpe familier og par med å finne løsninger som fungerer for dem.

Oppnå positive resultater med Gottman-metoden

Kalfaret familieterapi bruker blant annet John Gottman sine verktøy for å hjelpe par og familier med å forbedre kommunikasjon, finne løsninger på konflikter og styrke relasjoner. Verktøyene er basert på over 40 års forskning og er designet for å hjelpe par og familier med å identifisere og adressere de underliggende problemene som kan føre til konflikt. Verktøyene er også designet for å hjelpe par og familier med å bygge styrke, tillit og intimitet. Kalfaret Familieterapi bruker disse verktøyene for å hjelpe par og familier med å oppnå et mer kjærlig og harmonisk parforhold.


Gottman Institute har utviklet en metode som kalles "The Sound Relationship House Theory". Denne teorien er basert på fire grunnleggende prinsipper:
 

 1. Bygge et sterkt fundament

 2.  Kommunisere effektivt

 3. Håndtere konflikter konstruktivt

 4.  Skape en felles visjon. 

Disse fire prinsippene er designet for å hjelpe par til å bygge et sterkt og varig forhold. Metoden fokuserer på å identifisere og adressere de underliggende problemene som kan føre til problemer i et forhold, og deretter arbeide sammen for å løse dem. Metoden fokuserer også på å styrke de positive aspektene ved forholdet, slik at par kan bygge et sterkt fundament for fremtidig vekst og utvikling.

Dr John Gottman

Dr. John Gottman med sin kone, Dr. Julie Gottman

Hva tilbyr vi

Vi hjelper par i ulike situasjoner enten det være seg å finne “boblene” tilbake eller tyngre utfordringer i samlivet. Vår erfaring er at vedlikehold eller forebyggende parterapi har mye positivt ved seg.

Det er viktig å ta grep før brudd er et faktum. Parterapi anbefales for kjærestepar, samboere og ektefeller som har behov eller ønsker om å forbedre relasjonen mellom partene.

Det å forebygge kriser i parforholdet kan være en viktig investering ved å få hjelp til å forstå partneren, komme nærmere hverandre og til å håndtere konfliktsituasjoner på en positiv måte.

 

Vanlige grunner til å oppsøke parterapeut:

 • Kommunikasjonsproblemer

 • Utroskap

 • Mangel på nærhet og intimitet

 • Seksuelle vansker

 • Sinne og aggresjonsproblemer

 • Fraværende romantikk og lidenskap

 • Mine, dine og våre barn

 • Fastlåste konflikter

 • Kjærlighetssorg

 • Ensomhet

 

Hva koster parterapi?

 

Våre terapitimer varer i 60 minutter. Prisene varierer ut ifra om man ønsker terapi online, på vårt kontor i Bergen eller hjemme hos deg.

Par på bærbar PC

Online parterapi

kr 990,-

311799511_173020345310459_8873113561999388126_n_edited.jpg

Parterapi i våre lokaler

kr 1190,-

Det hvite trehuset

Parterapi hjemme hos deg

kr 1690,-

Kontakt oss for time

Ta første steget for et bedre forhold

Ønsket sted
Looking Up

Takk for din henvendelse!

bottom of page